ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΣΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ

Η Masterpool σε συνεργασία με τον Γαλλικό οίκο κατασκευής Sofatec σας προσφέρει ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος αυτόματα καλύμματα υπέργειου ή εντοιχισμένου τύπου, σχεδιασμένα με την φιλοσοφία που συνδιάζει την μέγιστη άνεση χρήσης και την υψηλή αισθητική. Κάθε τύπος καλύμματος ενσωματώνεται με μοναδικό τρόπο στον περιβάλλοντα χώρο και τις ανάγκες σας, ενώ παράλληλα ασφαλίζει την πισίνα σας, σύμφωνα με το πρότυπο NF P 90-308 από το LNE(Εθνικό εργαστήριο μετρολογίας και δοκιμών) της Γαλλίας.

ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΛΩΡΙΟ

ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΛΩΡΙΟ

Η φυσική απολύμανση του νερού επιτυγχάνεται με τα συστήματα ηλεκτρόλυσης άλατος της HAYWARD συνδυάζουν την απλότητα και την υψηλή τεχνολογία για να σας προσφέρουν ένα απολύτως ασφαλές, εύκολο στη χρήση σύστημα απολύμανσης του νερού της πισίνας σας, φιλικό προς το περιβάλλον.

Η συσκευή ηλεκτρόλυσης άλατος συμπληρώνεται ιδανικά με το σύστημα ελέγχου και δοσομέτρησης PH- της HAYWARD που μετρά σε ζωντανό χρόνο την τιμή του ΡΗ και την ρυθμίζει αυτόματα στα επιθυμητά επίπεδα ώστε να είναι 100% αποτελεσματική η δράση του απολυμαντικού μέσου. Η Masterpool διατηρεί οργανωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και after sales service διασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία των συστημάτων σε βάθος χρόνου.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΤΙΣΤΕΣ ΣΚΑΛΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΤΙΣΤΕΣ ΣΚΑΛΕΣ

Μία κτιστή σκάλα μπορεί να δώσει μοναδικό χαρακτήρα στην πισίνα σας ενώ παράλληλα κάνει την είσοδο και την έξοδο από το νερό πολύ πιο εύκολη και ασφαλή υπόθεση λόγω του ειδικού σχεδιασμού και των υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας που προσφέρει η Masterpool . Οι άνθρωποι της Masterpool με την πολυετή εμπειρία τους σας βοηθούν να επιλέξετε τη δική σας σκάλα, υψηλής αισθητικής, που δένει αρμονικά με τον περιβάλλοντα χώρο.

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ROBOT

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ROBOT

Κάθε πισίνα προκειμένου να διατηρείται σε τέλεια κατάσταση απαιτεί ώρες φροντίδας. Οι αυτόματες σκούπες ρομπότ σας απαλλάσσουν από την κοπιαστική και χρονοβόρα διαδικασία σκουπίσματος και βουρτσίσματος των εσωτερικών επιφανειών της πισίνας. Λειτουργoύν αυτόνομα, καθαρίζουν και βουρτσίζουν τον πυθμένα, τα πλαϊνά τοιχία, ακόμα και την ίσαλο γραμμή, ενώ ταυτόχρονα φιλτράρουν και καθαρίζουν το νερό με τα δικά τους ανεξάρτητα φίλτρα. Η Masterpool ως αποκλειστικός εισαγωγέας σας προσφέρει αυτόματες σκούπες υψηλών προδιαγραφών και υψηλής αξιοπιστίας ενώ παραμένει δίπλα σας και μετά την αγορά με σταθερή υποστήριξη service.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΑΝΛΤΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΑΝΛΤΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Πως θα σας φαινόταν να μπορείτε να κολυμπάτε τους ανοιξιάτικους και φθινοπωρινούς μήνες; Ή ακόμα και ολόκληρο τον χρόνο; Οι αντλίες θερμότητας πισίνας μπορούν να εκτελέσουν οικονομικά και με μεγάλη επιτυχία την ενεργοβόρα και απαιτητική διαδικασία θέρμανσης του νερού της πισίνας σας, χρησιμοποιώντας έξυπνο σχεδιασμό, αυτοματισμούς τελευταίας τεχνολογίας και ειδικά υλικά ανθεκτικά στην διάβρωση. Η Masterpool σας προσφέρει τον σχεδιασμό την προμήθεια και την εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων θέρμανσης πισίνας από μεγάλους οίκους κατασκευής HAYWARD, VALIMPORT κ.α. ενώ ταυτόχρονα διατηρεί οργανωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και after sales service .

ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & RGB ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & RGB ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Τα χρώματα συνδέονται στενά με τα συναισθήματά μας. Δεν είναι μόνο το ότι συμβολίζουν και αντιπροσωπεύουν ορισμένα από αυτά τα συναισθήματα, που τα κάνει σημαντικά, αλλά και το ότι μπορούν να τα προκαλέσουν. Η χρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται στα καλύτερα κέντρα spa του κόσμου, σαν την απόλυτη μέθοδο relax και ευεξίας. Δεν θα μπορούσε λοιπόν η Masterpool να μην σας προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε τα εφέ φωτισμού που σας χαλαρώνουν στην δική σας πισίνας.

ΕΠΙΧΕΙΛΙΑ ΣΤΕΨΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΛΙΑ ΣΤΕΨΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Η γεωμετρική οριοθέτηση της πισίνας μπορει να αναδείξει την συμμετρία του χώρου σας. Επιλέξστε τα κατάλληλα επιχείλια που σας προτείνει η Masterpool, κατασκευασμένα από τεχνιτό πορόλιθο που προσφέρει απαράμιλη αισθητική με το πλούσιο κουρμπαριστό αμυγδαλοτό τελίωμα, ενώ διατηρεί χαμηλη θερμοκρασία ακόμα και σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας.

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ